Тарас Батенко зробив запит до прокурора Львівщини щодо факту видобування піску на території Золочівського району

pisokНародний депутат України Тарас Батенко 23 травня 2016 року  подав звернення Прокурору Львівської області, Старшому раднику юстиції  МЯКІШЕВУ Віталію Леонідовичу стосовно оприлюднених  фактів видобування піску на території Підлипецької сільської ради, Золочівського району, зокрема біля с. Плугів. 

Текст звернення подаємо нижче:

Шановний Віталію Леонідовичу!
Із засобів масової інформації мені стало відомо про факти незаконного видобування природних ресурсів на території Підлипецької сільської ради Золочівського району, зокрема біля с. Плугів.
21 травня 2016 року місцеві громадські активісти зафіксували факт вивозу незаконно видобутих корисних копалин (піску). Відео та фото інтернет-порталом «Золочів.нет» викладено у мережу інтернет за цим посиланням:


Про дані факти повідомлено правоохоронців. Місцеві мешканці зазначають, що «машини за піском приїжджають чи не щодня», і це стосується не тільки території біля с. Плугів, а й сіл Вороняки, Сасів та інших. До слова, у Золочівському районі немає жодного офіційного кар’єру, зате пісок хаотично видобувають у промислових масштабах та продають.
Прошу Вас, шановний Віталію Леонідовичу, взяти цю справу під особистий контроль. Важливо оперативно реагувати на незаконні дії щодо видобутку корисних копалин, тим самим захистити інтереси мешканців Львівської області.
Враховуючи вищенаведене та керуючись ст. ст. 15, 16, 17 Закону України «Про статус народного депутата України», прошу Вас розглянути звернення по суті та повідомити мене про результати у строки встановлені чинним законодавством. Також копію листа-відповіді прошу надіслати на мою електронну пошту batenko.taras@gmail.com.


Залишити відповідь

Next Post

Про самовільні рубки в Сасівському лісництві

В Сасівському лісництві в березні – квітні 2016р. працівниками лісової охорони лісництва було виявлено ряд самовільних рубок вчинених невиявленими лісопорушниками: так на майстерській дільниці № 3 було виявлено 2 випадки самовільної рубки, зрізано 8 дерев, на майстерській дільниці № 4 було виявлено 3 випадки самовільної рубки, зрізано 10 дерев. Характерним […]