Відбулося засідання ІV сесії Золочівської районної ради

ses16 червня 2016 року відбулося засідання ІV сесії Золочівської районної ради. У сесійній залі зареєструвалося 28 депутатів. Пленарне засідання вів голова районної ради Олег Банах. Згідно запропонованого порядку денного депутати розглянули 15 питань.
На сесії звітували: про роботу відділу освіти райдержадміністрації за 2015-2016 навчальний рік – Володимир Бартошик, про роботу редакції газети «Народне слово» – Володимир Дідула, про роботу Комунального підприємства «Золочівська районна друкарня» – Ярослав Чорний.
Надзвичайно бурхливо відбувалося обговорення питання: «Про ліквідацію реабілітаційного відділення із застосуванням методик нетрадиційної і народної медицини та надання дозволу на зміни в організації виробництва і праці в Золочівській ЦРЛ». Депутати розділилися у думках, тому рішення з вищевказаного питання не прийняти. Домовилися обговорити детальніше це питання на колегії райдержадміністрації, постійних комісіях, президії і в подальшому повернутися ще раз до розгляду даного питання.
Також, не аби якого резонансу набуло питання «Про розгляд можливості тимчасового розміщення твердих побутових відходів з міста Львова на Золочівському міському сміттєзвалищі». Депутати вирішили рекомендувати Золочівській міській раді, Єлиховицькій сільській раді та Струтинській сільській раді провести громадські обговорення.
Інші питання порядку денного ІV сесії додаткових обговорень не потребували. Вони були вивчені в комісіях депутати їх підтримали та прийняти відповідні рішення.
Сесія завершила свою роботу.

Залишити відповідь

Next Post

Мовний табір «Funnу Dауs» Підлипецькій школі

Протягом двох тижнів у Підлипецькій ЗОШ І-ІІ ступенів було організовано літній мовний табір «Funnу Dауs» у дві зміни. Особливістю його було те, що кожен день мав свою тематику, це давало дітям змогу поринати у різні життєві ситуації. Завдяки чому вдалося створити відповідне мовне середовище та умови для заохочення учнів до […]