На Львівщині внаслідок ДТП загинув водій легковика, ще троє людей – отримали травми

dtpУ Львівській області зіткнулися легковик та автобус. У результаті ДТП загинув водій автомобіля, ще троє людей – отримали травми різного ступеню важкості. Про це інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Сьогодні, 11 жовтня, близько 07.30 години неподалік села Водники, що у Пустомитівському районі, відбулась дорожньо-транспортна пригода.

dtp2За попередньою інформацією, керманич легковика «ВАЗ», 40-річний мешканець Перемишлянського району, виїхав на зустрічну смугу руху, де вчинив зіткнення із автобусом «Еталон», що прямував до Львова.

Від отриманих травм водій автомобіля загинув на місці ДТП.

Окрім цього, постраждали керманич автобуса, 37-річний житель Перемишлянського району, та двоє його пасажирів. У водія діагностували перелом ноги. Пасажирів після огляду лікарів та надання необхідної медичної допомоги, – відпустили додому.

Тривають слідчі дії. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї автопригоди.

Державтоінспекція закликає водіїв бути вкрай уважними за кермом та повсякчас дотримуватися Правил дорожнього руху!

Залишити відповідь

Next Post

Сили АТО завершили відвід артилерії калібром менше 100 мм.

Упродовж минулої доби ситуація у зоні АТО залишалася стабільною. Незаконні збройні формування не обстрілювали наші позиції. Не зафіксовано випадків відкриття вогню і на тимчасово окупованій території в районі лінії розмежування. Про це інформує пресцентр АТО. Сили АТО в рамках першого етапу завершили відвід артилерії калібром менше 100 мм. Зокрема, під […]