У церкві святого Миколая виставлено для вшанування чудотворний образ та мощі св. Миколая

У церкві святого Миколая, що у місті Золочеві виставлено для вшанування та молитовного почитання чудотворний образ  та мощі св. Миколая.

“Сьогодні маємо честь приймати реліквію – чудотворну ікону Крехівського монастиря, а також мощі святого Миколая, які передані нам з Ватикану, нашому монастирю Різдва Пресвятої Богородиці, який знаходиться у Вінницькій області в місті Бар. І за благословенням преосвященного владики ми можемо цих три дні від 16 до 19 грудня прийти і поклонитися випрошуючи для себе, а також для нашого народу цього благословення миру і благополуччя. Щоби кожен із нас насправді міг з відкритим серцем, з благодаттю прийняти новонародженого Христа. То ж щиросердечно, ще у ці благодатні дні, всіх запрошуємо щиро прийти поклонитися, припасти до Христа, підготовити свої душі святими таїнствами сповіді, покаяння та євхаристії і насправді у щирості і відвертості прийняти новонародженого Христа. Слава Ісусу Христу!” – розповів о. Домінік.

Детальніше дивіться у відео.

Розпорядок святкових богослужінь у церкві святого Миколая.
Вівторок 18.12.2018
17:00 – Зустріч дітей зі св. Миколаєм
18:00 – Божественна Літургія
19:00 – Велика Вечірня з Литією
Середа 19.12.2018
7:30 – Божественна Літургія
10:00 – Урочиста святкова Утреня
11:00 – Урочиста Божественна Літургія; освячення води

Залишити відповідь

Next Post

Юні золочів'яни здобули перемогу в обласному конкурсі

І знову перемога в обласному конкурсі! З шести переможців Львівщини – двоє вихованців зразкового арт-гуртка “Палітра”. 14 грудня офіційно завершилось будівництво саркофага над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком Чорнобильської атомної електростанції і тому цього дня відзначають День ліквідаторів аварії. З цієї нагоди відбувся конкурс дитячих малюнків на тему аварії […]